Ήρθε από το Κιάτο Κορινθίας. Ο κύριος που την είχε περιμαζέψει δεν μπορούσε για πρακτικούς λόγους να την κρατήσει περισσότερο και επιπλέον δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις για την φροντίδα της.
Είναι περίπου 20 ετών, ιδιαίτερα ψηλή για γαϊδούρι αλλά ιδιαίτερα λιποβαρής. Το κορμί της μας δείχνει ότι δεν είχε την απαραίτητη κίνηση για να αναπτύξει το μυικό της σύστημα. Τις πρώτες μέρες που βγήκε να περπατήσει ελεύθερη στο κτήμα, δεν μπορούσε να ελέγξει τα πόδια της. Είχε πολύ άτσαλο και ακανόνιστο βηματισμό.
Είναι ιδιαίτερα φιλική με τους ανθρώπους αλλά πολύ δύσπιστη και επιφυλακτική με τα άλλα γαϊδουράκια.
Προσπαθούμε να την εντάξουμε στην ομάδα αλλά ακόμη δεν αισθάνεται σίγουρη. Πιθανότατα καταλαβαίνει πως δεν έχει την απαραίτητη ρώμη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε περίπτωση που χρειαστεί, γι΄αυτό και αποφεύγει τους υπόλοιπους. Θα ανακάμψει όμως σίγουρα και τότε θα μπορέσει να χαρεί την υπέροχη παρέα που έχουμε φτιάξει.
Μέχρι τότε, είμαστε δίπλα της, υποστηρίζουμε κάθε νέα πρωτοβουλία της και επιβραβεύουμε κάθε προσπάθειά της, μιας και δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να απαλλαχτεί από τα σημάδια της προηγούμενης ζωής της.

1

Share This

Share this post with your friends!

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών