Λουκία

Apr 7, 2020

Ήρθε από το Κιάτο Κορινθίας. Ο κύριος που την είχε περιμαζέψει δεν μπορούσε για πρακτικούς λόγους να την κρατήσει περισσότερο και επιπλέον δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις για την φροντίδα της.
Είναι περίπου 20 ετών, ιδιαίτερα ψηλή για γαϊδούρι αλλά ιδιαίτερα λιποβαρής. Το κορμί της μας δείχνει ότι δεν είχε την απαραίτητη κίνηση για να αναπτύξει το μυικό της σύστημα. Τις πρώτες μέρες που βγήκε να περπατήσει ελεύθερη στο κτήμα, δεν μπορούσε να ελέγξει τα πόδια της. Είχε πολύ άτσαλο και ακανόνιστο βηματισμό.
Είναι ιδιαίτερα φιλική με τους ανθρώπους αλλά πολύ δύσπιστη και επιφυλακτική με τα άλλα γαϊδουράκια.
Προσπαθούμε να την εντάξουμε στην ομάδα αλλά ακόμη δεν αισθάνεται σίγουρη. Πιθανότατα καταλαβαίνει πως δεν έχει την απαραίτητη ρώμη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε περίπτωση που χρειαστεί, γι΄αυτό και αποφεύγει τους υπόλοιπους. Θα ανακάμψει όμως σίγουρα και τότε θα μπορέσει να χαρεί την υπέροχη παρέα που έχουμε φτιάξει.
Μέχρι τότε, είμαστε δίπλα της, υποστηρίζουμε κάθε νέα πρωτοβουλία της και επιβραβεύουμε κάθε προσπάθειά της, μιας και δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να απαλλαχτεί από τα σημάδια της προηγούμενης ζωής της.

Ίκαρος

Ίκαρος

Ένας νεαρός γαϊδαράκος ζούσε χαρούμενος πλάι σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Ήρθε όμως η στιγμή που δεν μπορούσε να τον κρατήσει…

Κυριάκος

Κυριάκος

Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα για κάποιο γαϊδουράκι που περιφερόταν ελεύθερο στην ανατολική πλευρά της πόλης του Κορωπιού…

Μαρίζα

Μαρίζα

Μια υπέροχη γαϊδουρίτσα που δυστυχώς έχει μια μεγάλη και περίεργη ιστορία που δεν μπορεί να την μοιραστεί μαζί μας…

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
Wishlist 0
Continue Shopping