Λουκία

Απρ 7, 2020

Ήρθε από το Κιάτο Κορινθίας. Ο κύριος που την είχε περιμαζέψει δεν μπορούσε για πρακτικούς λόγους να την κρατήσει περισσότερο και επιπλέον δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις για την φροντίδα της.
Είναι περίπου 20 ετών, ιδιαίτερα ψηλή για γαϊδούρι αλλά ιδιαίτερα λιποβαρής. Το κορμί της μας δείχνει ότι δεν είχε την απαραίτητη κίνηση για να αναπτύξει το μυικό της σύστημα. Τις πρώτες μέρες που βγήκε να περπατήσει ελεύθερη στο κτήμα, δεν μπορούσε να ελέγξει τα πόδια της. Είχε πολύ άτσαλο και ακανόνιστο βηματισμό.
Είναι ιδιαίτερα φιλική με τους ανθρώπους αλλά πολύ δύσπιστη και επιφυλακτική με τα άλλα γαϊδουράκια.
Προσπαθούμε να την εντάξουμε στην ομάδα αλλά ακόμη δεν αισθάνεται σίγουρη. Πιθανότατα καταλαβαίνει πως δεν έχει την απαραίτητη ρώμη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε περίπτωση που χρειαστεί, γι΄αυτό και αποφεύγει τους υπόλοιπους. Θα ανακάμψει όμως σίγουρα και τότε θα μπορέσει να χαρεί την υπέροχη παρέα που έχουμε φτιάξει.
Μέχρι τότε, είμαστε δίπλα της, υποστηρίζουμε κάθε νέα πρωτοβουλία της και επιβραβεύουμε κάθε προσπάθειά της, μιας και δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να απαλλαχτεί από τα σημάδια της προηγούμενης ζωής της.

Ίο

Ίο

Ήταν σα να μη πίστευε αυτό που έβλεπε και αυτό που του συνέβαινε.

Δέσποινα και Αμάντα

Δέσποινα και Αμάντα

Ήταν η πιο δύσκολη διάσωση που έχουμε ζήσει. Οι μεγάλες και βαθιές πληγές στα πίσω πόδια και την κοιλιά των γαϊδουριών, θύμιζαν περισσότερο επίθεση καρχαρία. Η κατάσταση των ζώων κρίσιμη. Η αγωνία μας τεράστια μαζί και το δέος μπροστά στη δυσκολία του έργου που είχαμε μπροστά μας.

Barbara ή Βαρβάρα

Barbara ή Βαρβάρα

Ένα ακόμη γαϊδουράκι που με εισαγγελική εντολή ήρθε κοντά μας.

Ίκαρος

Ίκαρος

Ένας νεαρός γαϊδαράκος ζούσε χαρούμενος πλάι σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Ήρθε όμως η στιγμή που δεν μπορούσε να τον κρατήσει…

Κυριάκος

Κυριάκος

Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα για κάποιο γαϊδουράκι που περιφερόταν ελεύθερο στην ανατολική πλευρά της πόλης του Κορωπιού…

Μαρίζα

Μαρίζα

Μια υπέροχη γαϊδουρίτσα που δυστυχώς έχει μια μεγάλη και περίεργη ιστορία που δεν μπορεί να την μοιραστεί μαζί μας…

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
Wishlist 0
Continue Shopping