Όροι Χρήσης

Η  ιστοσελίδα hellenicdonkeycenter.gr είναι η ηλεκτρονική παρουσία και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ Α.Μ.Κ.Ε με ΑΦΜ 997388492, ΔΟΥ Κορωπίου και έχει έδρα στην οδό Ηπείρου, ΤΚ:19400, τηλέφωνο: +30 6944 616160 και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected].
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις της και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου, καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είναι υποχρέωσή μας ο πελάτης να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για τα ακόλουθα θέματα:

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ Α.Μ.Κ.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας συγκεκριμένων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, μια δωρεά ή μία αναδοχή, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα – αναμνηστικά – βεβαιώσεις αναδοχής, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου ή κινητού και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ιστοσελίδα hellenicdonkeycenter.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS/SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.
Με την συγκεκριμένη τεχνολογία κρυπτογραφούνται όλες οι προαναφερθείσες προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο TLS/SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Tα στοιχεία της κάρτας σας σας καταχωρούνται απ’ ευθείας στο σύστημα της τράπεζας Πειραιώς και δεν καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του hellenicdonkeycenter.gr.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το hellenicdonkeycenter.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του hellenicdonkeycenter.gr έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει σε εσάς τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Με τη χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.
 • Mε Paypal στον εταιρικό λογαριασμό της Εταιρείας.
 • Με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω εταιρικό λογαριασμό τράπεζας.
  Τράπεζα Πειραιώς
  IBAN: GR67 0172 0330 0050 3308 3577 103
  Δικαιούχος: ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ Α.Μ.Κ.Ε.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Ο καταναλωτής υποχρεούται να γνωστοποιήσει τα πραγματικά προσωπικά του στοιχεία και την ισχύουσα διεύθυνσή του σε περίπτωση που επιλέξει την παράδοση σε χώρο της επιλογής του, να πληρώσει το αντίτιμο για τη σύμβαση, με τον τρόπο και στον χρόνο που συμφωνείται.

Σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του καταναλωτή, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση (εξαιρείται η αναγκαία διαχείριση για να διαπιστωθούν η φύση, η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος), στη συσκευασία με την οποία παραλήφθηκε και μαζί με όλα τα έγγραφα (ΔΑΤ, απόδειξη λιανικής κτλ.) που το συνόδευαν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς μια παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα graigos.com θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 • Επιλογή προϊόντων μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • Επιλογή και επιβεβαίωση τρόπου αποστολής και πληρωμής.
 • Ενημέρωση από το διαχειριστικό σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος για την  κατάσταση της παραγγελίας σας (επιβεβαίωση παραγγελίας – αποστολή παραγγελίας – ολοκλήρωση παραγγελίας)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ή μέρος αυτής) επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 6944 616160 ή με email [email protected]  για να διεκπεραιωθεί το αίτημα σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ακύρωση μια παραγγελίας είναι εφικτή να γίνει μέχρι και τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο η ακύρωση της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι μια από τις βασικές αξίες της εταιρείας μας. Σε κάθε περίπτωση σας  επισημαίνουμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παραλαβής τους. Ωστόσο, εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας καλέσετε άμεσα στο +30 6944 616160 για διευθετήσετε το ζήτημα.

Όσοι χρήστες προβαίνουν σε αγοραπωλησίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν το δικαίωμα να προβούν σε υπαναχώρηση, χωρίς την υποχρέωση να δικαιολογήσουν την ενέργεια του αυτή, από την αγοραπωλησία εντός 14 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας τους.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν από τον πελάτη ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παρέλαβε και επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής.

Μπορείτε να στείλετε την αίτηση υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στο [email protected]. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση του αιτήματός σας για υπαναχώρηση με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε (εμείς ή οι συνεργάτες-μεταφορείς) τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το εφαρμοστέο δίκαιο που θα διέπει τη λειτουργία του hellenicdonkeycenter.gr είναι το Ελληνικό και αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
Wishlist 0
Continue Shopping